Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоХайтов е казал: Загубим ли България, губим

...
Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоХайтов е казал: Загубим ли България, губим
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Когато Борисов се появи някъде, едни жени на моите години го гледат с влажен поглед, за мен това е необяснимо

Редактор: 

e-mail: 

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

Хайтов е споделил: Загубим ли България, губим всичко. Залогът е България, нашата 1300-годишна татковина, ние друго нямаме.

Това съобщи д-р Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “, в сбит коментар за идния утринен многонационален митинг с искане на оставките на цялото държавно управление пред Крум Савов по Телевизия 7/8.

Когато Борисов се появи някъде, едни дами на моите години го гледат с мокър взор, и за мен това е необяснимо. Както е необяснимо, то е напълно обяснимо е де, че той има потребност от тези хвалебствия. Когато човек е на тази позиция, той би трябвало да добие ясна картина, ясно е, че никой не е експерт по всичко, само че ласкателите са неприятни съветници, в тези случаи те първи се разбягват. Виждаме какво се случи, когато има митинги. Някои хора се отдръпнаха, и се покриха, нито ги чуваме, нито ги виждаме, добави доктор Цветеслава Гълъбова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР